Magic News

Kate Middleton la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a - Best fashion moments

Timp de patru zile, în Regatul Unit au fost organizate numeroase festivităţi, concerte şi evenimente cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, soţia Prinţului William, a fost în centrul atenţiei, Ducesa fiind recunoscută pentru apariţiile sale foarte stylish, iar Kate a cucerit şi acum cu stilul său atât de chic.

Jubileul a început cu tradiţionala paradă Trooping the Colour, unde Kate a purtat o ţinută albă, Alexander McQueen, accesorizată cu o pălărie creată de celebrul Philip Treacy.

În a doua zi a Jubilelui, Ducesa a strălucit într-o ţinută galbenă Emilia Wickstead, cu o pălărie semnată de acelaşi Philip Treacy. Ca un omagiu adus Reginei care nu a putut fi prezentă la Catedrala St Paul, Kate şi-a accesorizat ţinuta cu cerceii cu perle, care i-au fost dăruiţi Reginei de Prinţul Philip în 1947, la nunta lor.

Pe 4 iunie, Kate şi William au vizitat Ţara Galilor alături de Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, iar Kate a ales pentru această ocazie un palton roşu Eponine, cu care a mai apărut îmbrăcată anul acesta.

Pentru marele concert de pe 4 iunie, Ducesa a mizat pe un look ivory, accesorizat cu cercei şi un pandantiv cu cruce şi multă voie bună.

În ultima zi a acestui weekend atât de special, Ducii de Cambridge au dezvăluit o serie de fotografii în care Kate apare gătind brioşe alături de cei trei copii. E îmbrăcată lejer, cu o pereche de jeanşi şi o cămaşă delicată, cu roz şi alb. Ducesa de Cambridge a încheiat parada cu o superbă rochie roz pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei statement. Alături de ea s-a aflat un Prinţ Louis, adorabil la cei 4 ani ai săi, cel care a furat toate inimile pe parcursul celor 4 zile.