Magic News

Ricchi e Poveri, cu a lor „Sarà perché ti amo”, vin în România vara aceasta! Ce mesaj au Angela şi Angelo pentru fanii români

Ricchi e Poveri, artiştii care au făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „Sarà perché ti amo”, „Cosa Sei”, vin vara aceasta la Râmnicu Vâlcea, la We Love Music Festival, un festival cât o vacanţă.

„Eu sunt Angela, iar eu Angelo. Deci Ricchi e Poveri. Vă așteptam pe toți la We Love Music Festival, între 18 și 21 august. Rezervați-vă cât mai rapid biletele. Vă așteptăm la Vâlcea, Fețeni, veniți cât mai mulți și ne vom distra împreună. Va fi o vară minunată, caldă, frumoasă!”, au transmis artiștii printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.


Ricchi e Poveri sunt activi pe scena muzicală încă din anii ’60 și au vândut, de-a lungul timpului, peste 20 de milioane de albume. „Sarà perché ti amo”, lansată în 1981, este una dintre cele mai cunoscute piese în lumea întreagă și a fost inclusă pe soundtrack-ul unor filme precum L'Effrontée (1985), Spike of Bensonhurst (1988), High Tension (2003) și Unmade Beds (2009). Angela Brambati și Angelo Sotgiu vin în România cu un super show în cadrul We Love Music Festival.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!