Magic News

Concertul lui Sting de la Cluj-Napoca a fost reprogramat pentru toamna 2022

Programat initial pentru data de 15 martie la Bt Arena Cluj, concertul Sting - „My Songs” a fost amânat pentru 30 septembrie, din cauza restricţiilor impuse de situaţia epidemiologică, a anunţat Emagic.

Cei care vor să renunţe sau nu mai pot participa la concert în data la care acesta a fost reprogramat, pot trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur până cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59.

Sting şi-a lansat albumul „The Bridge” pe 19 noiembrie 2021. Scris și înregistrat într-un an de pandemie globală, acest nou disc îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdown-ului și tulburărilor sociale și politice extraordinare.

Concertul „My Songs” al lui Sting este un spectacol exuberant şi dinamic, în care sunt interpretate cele mai cunoscute cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei în care a câştigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât şi ca artist solo.

Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârşit", concertul în care Sting va cânta alături de basistul Joe Sumner, fiul său, „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu „hit-uri precum «Fields of Gold», «Shape of my Heart», «Roxanne» şi «Demolition Man», care punctează un show de neuitat”.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuţă) cu Melissa Musique şi Gene Noble (backing vocals).