Magic News

TOP filme cu actorul francez Vincent Cassel

Vincent Cassel este un celebru actor francez, cunoscut pentru rolurile sale negative în care este cel mai adesea distribuit.

El si-a început cariera în Franța, în 1988, în televiziune și cinema. A continuat să joace în peste 80 de filme în Franța și Statele Unite. Rolurile lui Vincent Cassel includ, de asemenea, „Ocean’s Twelve”, „Ocean’s Thirteen” și „Black Swan”. Cassel face acum echipă cu regizorul David Cronenberg („A History of Violence” și „Dead Ringers”) pentru un nou thriller intitulat „The Shrouds”. Filmul, pe care Cronenberg îl va scrie și regiza, se concentrează pe Karsh (Cassel), un om de afaceri și văduv îndurerat, care construiește un dispozitiv pentru a se conecta cu morții în interiorul unui giulgiu.

Cassel și Cronenberg au mai colaborat anterior pentru „Eastern Promises” și „A Dangerous Method”, iar filmările pentru „The Shrouds” vor începe în martie 2023. Pe plan personal, Vincent Cassel a fost căsătorit în trecut cu Monica Bellucci. Cei doi au fost împreună pentru 14 ani, începând cu anul 1999, după ce a întâlnit-o pe platourile de filmare de la The Apartment, în 1996. Au două fiice împreună: Deva și Léonie.

Citeste continuarea AICI