Magic News

Top 10 melodii Adele pentru aniversarea ei de 34 de ani

Adele este sărbătorita zilei de 5 mai, artista britanică împlinind astăzi 34 de ani, ocazie perfectă pentru a ne reaminti unele dintre cele mai mari hit-uri ale ei.

Cântăreaţa a lansat anul trecut “30”, cel de-al patrulea album din carieră, iar single-ul “Easy On Me” a cucerit toate topurile.

Este unul dintre cele mai emoţionante albume ale artistei, care a încercat să se vindece prin muzică de trauma divorţului. Prin melodiile scrise pentru acest album şi-a dorit să îi ofere câteva răspunsuri şi fiului ei, prins la mijloc în povestea părinţilor săi care s-au despărţit.

Adele Laurie Blue Adkins s-a născut în 1988, fiind adusă pe lume de o mamă adolescentă. Cu o copilărie în care a ascultat hit-urile Spice Girls şi Destiny’s Child, Adele s-a îndrăgostit de muzică. A urmat o şcoală de muzică şi un demo pentru un proiect avea să îi deschidă drumul spre o carieră în muzică.

Primul său album, “19”, a fost o revelaţie, iar Adele era comparată datorită vocii ei puternice cu Amy Winehouse şi cu Duffy. Al doilea album, “21”, a fost lansat în 2011 şi recompensat cu 9 discuri de platină şi a urcat pe locul 1 în Billboard. Primul single, “Rolling in the Deep” a petrecut mai multe săptămâni pe locul 1.

În 2015, Adele lansa “Hello”, primul single de pe albumul cu numărul trei, “25”. Cu o vocea care dă fiori şi cuvinte sincere, Adele a cucerit inimile. New York Times scria că artista “poate da o nouă formă cuvintelor, fără ca ele să îşi piardă semnificaţia”, iar Rolling Stone nota că Adela oferă atât cât primeşte, cu un public mai conectat ca niciodată la textele puternice ale melodiilor ei.

La mulţi ani, Adele!