Magic News

Regina Elisabeta a II-a împlineşte 96 de ani. Portretul suveranei publicat cu această ocazie

Regina Elisabeta a II-a împlineşte pe 21 aprilie 96 de ani, ocazie cu care Palatul Buckingham a dat publicităţii un nou portret.

Fotografia realizată de Henri Dallal o înfăţişează pe regină îmbrăcată într-un palton verde, tip capă, în timp ce ţine de căpăstru doi ponei albi.

Şedinţa foto a avut loc luna trecută în parcul Castelului Windsor, actuala reşedinţă a reginei. Elisabeta a pozat împreună cu doi ponei din rasa Fell, pe nume Bybeck Katie şi Bybeck Nightingale. 


Este cel de-al patrulea portret publicat de Royal Windsor Horse Show, cele anterioare celebrând Jubileul de Aur, cel de Platină şi cea de-a 90-a aniversare a sa. Cu ocazia zilei reginei vor avea loc mai evenimente la Londra, iar o fanfară militară îi va cânta La mulţi ani.

Regina îşi va sărbători însă ziua la Sandringham, la 200 de km distanţă de Londra, unde a ajuns cu un elicopter. Timp de câteva zile va locui la Wood Farm, o casă relativ modestă cu vedere la Marea Nordului, pe care Prinţul Philip o iubea atât de mult.

Apariţiile în public ale Reginei au fost rare în ultima vreme, ea având probleme de sănătate. Multe dintre apariţii au fost anulate în ultimul moment, însă pe 29 martie, Elisabeta a asistat la ceremonia de la Westminster în memoria Prinţului Philip. A fost cea mai importantă apariţie a Reginei din ultima vreme. “Este în formă”, a declarat însă Prinţul Harry după o vizită surpriză pe care i-a făcut-o recent bunicii lui.