Magic News

Fostul Principe Nicolae şi Alina, soţia lui, au devenit din nou părinţi

Fostul Principe Nicolae şi Alina, soţia lui, au devenit părinţii unui băieţel, cei doi mai având o fetiţă, pe nume Maria-Alexandra.

Nicolae a dat publicităţii un comunicat de presă şi a anunţat că Alina, soţia lui, a născut pe 15 aprilie un băieţel la Spitalul Polizu. Fiul lui a primit numele Mihai, ducând mai departe numele străbunicului lui, Regele Mihai.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea Alina-Maria şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă. Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor. Aleasă gratitudine și prețuire personalului medical implicat în nașterea fiului nostru”, a scris Fostul Principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae şi Alina-Maria au devenit în 2020 părinţii unei fetiţe, Maria-Alexandra, care s-a născut pe 7 noiembrie. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018, ceremonia religioasă fiind organizată la Sinaia.