Magic News

Uniţi pentru copiii din Ucraina şi România de Paşte

În ajun de Paste fiecare copil trebuie să simtă atmosfera de sărbătoare.

Chiar dacă pentru unii soarta este foarte cruntă, trebuie să le readucem zâmbetul pe față si să croim un drum spre inima fiecăruia! Mii de copii din Ucraina au fugit din calea războiului doar cu ce au avut pe ei, fără posibilitatea de a-și pregăti bagajele, și-au găsit liniște și adăpost la Cernăuți si in centrele de refugiați din Romania.

Cei care au rămas pe drumuri, fără sprijin și casă, și-ar dori poate și ei un simplu cadou de Paște! Dar cine ar putea să le împlinească visul? Tatăl e la război, iar mama abia de-și stăpânește lacrimile, gândindu-se pe care drum să o ia, dacă nu mai are nimic din cele agonisite o viață întreagă!?

Asociatia Sansa Ta doreste sa faca 300 de pachete pentru copiii din medii defavorizate si pentru copiii ucraineni. 

Asociația Șansa Ta, in parteneriat cu Asociația din Ucraina "Mâinile Milei" din regiunea Cernăuți isi doresc foarte mult să le ofere celor peste 1000 de copii refugiați, stabiliți la Cernăuți cadouri de Paște.

De aceea, pana pe data de 20.04.2022, când va fi plecarea următorului convoi umanitar in Ucraina, se pot face donatii de alimente, jucării, rechizite școlare pentru copiii din Ucraina, copiii războiului.

Fii și tu parte la această acțiune umanitara pentru acești copii minunați care pana mai ieri erau la fel de fericiți ca si noi.

Este nevoie de:

- Alimente/produse neperisabile (făină zahăr, mălai, ulei, orez, conserve)

- medicamente, haine, pături, produse de igiena, articole pentru copii ( șervetele umede, pampers, lapte praf) încălțăminte, apă, dulciuri, jucării si rechizite.

Punctul de colectare de la sediul asociației, comuna Chiajna, sat Roșu, str. Livezilor nr. 12, jud. Ilfov, va fi deschis pentru donații materiale persoane fizice. Pentru persoane juridice la sediul din Romaero Baneasa. Strada Ficusului, nr 44, București.

Poti ajuta si tu cu o donație ca sa ii sustii pe cei care fug din calea războiului.

Beneficiar: "Asociația Șansa Ta" CUI: 28901016

Conturile bancare deschise la BCR CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI RO10RNCB0591123278690003 SWIFT: RNCB RO BU

Se poate dona si prin Pay Pal – la adresa de emailasociatia_sansata@yahoo.com

Telefon contact: 0744910487