Make Life Magic

Cum să-ți pui o dorință… ca să se îndeplinească!

Beatrice Căițanu, terapeut holistic, despre cum influențează gândurile noastre ceea ce ni se întâmplă în realitate.

Fiecare dintre noi are dorințe. Și mari, și mici. Poate că ni s-a întâmplat să ne dorim ceva, cu toată inima, dar dorința noastră nu s-a materializat. Oare ce nu a funcționat? Ce a lipsit din această formulă? Dincolo de toate variantele de panou al dorințelor sau de afirmații pozitive, ”cheia succesului” o asigură starea din care ne emitem dorința, motivația din spatele acesteia.

De cele mai multe ori, emitem dorințe din starea de lipsă, de nevoie, pentru a umple un gol. De exemplu: „Îmi doresc să am bani mulți, cât mai mulți”. Dar afirm acest lucru acum, pentru că sunt speriat/ă că nu îmi pot plăti facturile. Sau: „Sper să-mi găsesc și eu partenerul ideal”. Dar îmi doresc asta pentru că m-am săturat să mă simt singur/ă și să mă întreb „ce este în neregulă cu mine?”, când văd pozele prietenilor, pe social media, cu familiile în vacanțe exotice. Energia care alimentează aceste dorințe, în cele două situații, este una a fricii, a dezolării, a lipsei de stimă de sine.

Gândurile au puterea lor

Cum creează gândul experiențele din viața noastră? Orice experiență pe care o lăsăm să pătrundă în interiorul nostru va deveni o realitate mai întâi în corpul nostru, prin emoții, deoarece glanda pineală este responsabilă de trimiterea acelui gând prin tot corpul, sub formă de curent electric, pentru a fi înregistrat ca emoție. Cu cât este gândul mai intens, cu atât emoția simțită în corp va fi mai puternică. Acel sentiment este apoi înregistrat și înmagazinat în suflet, ca o frecvență specifică. Senzația dată de fiecare gând, înregistrată în suflet, este pusă „în așteptare” în corpul nostru energetic, iar aceasta activează porțiunea electromagnetică a câmpurilor noastre să atragă, exact ca un magnet, ceea ce se aseamănă cu gândirea noastră. Ea va atrage spre noi situații, lucruri, obiecte sau entități care vor crea aceleași sentimente trăite în corp, date de toate gândurile noastre.


Cum devin gândurile realitate

Cum se materializează dorințele noastre? O dorință nu este altceva decât gândul împlinirii văzut din perspectiva unui obiect, a unei entități sau a unei experiențe. Cu cât simțim o dorință cu multă intensitate, cu atât creștem șansele ca ea să se îndeplinească. Și, cu cât credem cu mai multă certitudine că ea se va împlini, cu atât mai rapid se va materializa. Gândurile pe care ne permitem să le conștientizăm prin intermediul corpului nostru, la nivel de emoție, vor deveni o realitate trăită. Orice dorință ne-am pune, avem capacitatea să o materializăm. Mai întâi, apare gândul creator. Apoi, în corp apar impulsurile electrice. Vibrația acestora este coborâtă tot mai mult, pentru a deveni materie. Așa că, pentru a ne materializa dorințele, tot ce avem nevoie să facem este să simțim ceea ce ne dorim, ca și cum am avea deja. Apoi, să ne facem un plan de acțiune cu bucuria împlinirii deja prezentă în sufletul nostru. Apoi, să purcedem la acțiune, cu răbdare și încredere că dorința noastră se va împlini.