Magic News

Cât a valorat celebrul selfie realizat de Ellen DeGeneres la Gala Oscar 2014

În 2014, Ellen DeGeneres avea să publiceuna dintre cele mai faimoase fotografii din istoria galei Oscar.

Se pare că iniţial, Ellen voia să facă o fotografie cu Meryl Streep, actriţa cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar.

Rezultatul a fost un selfie urcat pe contul de Twitter  al prezentatoarei TV care era văzut de 37 de milioane de oameni şi distribuit de 3,4 milioane de ori, un adevărat record. În fotografie apăreau Ellen, Meryl Streep, Brad Pitt, Jared Leto, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Kevin Spacey, Angelina Jolie, Bradley Cooper, cu toţii prezenţi la cea de-a 86-a ceremonie a Premiilor Oscar.

“If only Bradley’s arm was longer. Best photo ever”, scria Ellen, dezvăluind că cel care a făcut poza a fost Bradley Cooper.

Prezentatoarea TV a dat impresia că totul a fost ceva spontan, însă, în realitate, scrie Madame Le Figaro, a fost vorba despre un moment de promovare pus la cale de compania Samsung. Gigantul sud-corean a cheltuit atunci aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a-şi promova produsele. Iar Ellen DeGeneres, gazda galei, a folosit un Galaxy Note 3 pentru a realiza celebra fotografie.

O astfel de plasare de produs i-ar fi adus companiei beneficii de aproximativ un miliard de dolari.