Magic News

David Beckham a cedat controlul conturilor de social media unui medic din Harkov

Pentru o zi, David Beckham, una dintre cele mai urmărite personalităţi, a renunţat la controlul conturilor sale de social media pentru a-şi încuraja fanii să facă donaţii pentru Ucraina.

Conturile de social media ale fostului fotbalist au fost preluate de medicul ucrainean Irina, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, unul dintre oraşele grav afectate de război.

“Astăzi îi cedez conturile mele sociale Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina. Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oameni ca Irina prin intermediul linkului de donaţii din bio”, a spus Beckham pe Instagram.

David Beckham are 56 de milioane de urmăritori pe Facebook şi 71,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Medicul ucrainean a avut mai multe postări şi a povestit cum femeile însărcinate şi mamele sunt duse la subsolul clădirii, însă “din nefericire, nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă, pentru că ei depind de aparate”.

“Lucrăm 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, ne riscăm vieţile, însă nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Ne facem griji, plângem, însă niciunul nu va abandona”.

Irina este unul dintre medicii care au învăţat să lucreze în condiţii de război şi să aducă speranţă în timp ce bombardamentele şi atacurile cu rachetă continuă peste tot în Ucraina.