Magic News

Jason Momoa şi Lisa Bonet s-au împăcat după ce anunţaseră că divorţează

Jason Momoa şi Lisa Bonet sunt din nou împreună după ce pe 12 ianuarie cuplul îşi anunţase separarea.

Într-un mesaj pe Instagram, Jason Momoa scria la începutul anului că familia lui "nu poate face excepţie" de la actualele "vremuri de transformare" şi a subliniat că, deşi drumurile lor în căsnicie se despart, dragostea celor doi actori "va continua şi va evolua".

"Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim", a mai spus actorul în vârstă de 42 de ani. El era împreuna cu Lisa, cu 12 ani mai în vârstă, de 16 ani.

Potrivit “Hollywood Life”, cei doi şi-au rezolvat problemele şi, “foarte fericiţi” ar fi hotărât să locuiască din nou în aceeaşi casă. “Jason s-a reinstalat lângă Lisa în urmă cu două săptămâni.”, a dezvăluit o sursă.  

Jason Momoa şi Lisa Bonet şi-au început povestea de dragoste în 2005, s-au căsătorit în 2017 şi au împreună doi copii.

Lisa Bonet a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoe Kravitz.

Jason Momoa a devenit celebru după ce a jucat în serialul TV "Game of Thrones" (2011-2019), iar în ultimii ani a interpretat personajul Aquaman din universul benzilor desenate DC Comics.

Lisa Bonet a apărut în serialul "The Cosby Show" (1984-1992) şi interpretării unor roluri în mai multe filme, precum "Angel Heart" (1987), "Enemy of the State" (1998) şi "High Fidelity" (2000).