Magic News

Alexandru Andrieş, în concert la Sala Radio

În data de 8 mai 2022, Alexandru Andrieş revine pe scena „Salii Radio" din București, la mai bine de doi de la ultimul concert susţinut în acest loc.

După o pauză concertistică destul de mare, revederea cu marele muzician este așteptată de toată lumea.

“Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu publicul din București, mereu ne-am simțit excelent și sînt sigur că la fel va fi și acum: pregătiți-vă pentru o seară frumoasaă pe care o vom petrece împreuna - pe curînd!!!", a declarat artistul.

Alexandru Andries este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice şi sustinând peste 3000 de concerte.

Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 8 Mai 2022 de la Sala Radio într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generaţii şi mentor al următoarelor generaţii, Alexandru Andrieş este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Biletele au următoarele prețuri:

Categoria 1 - 125 lei 
Categoria 2 - 95 lei
Categoria 3 - 65 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, şi pe terminalele Self Pay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura  Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la momentul respectiv.