Magic News

Penelope Cruz - Absolut superbă în culoarea anului 2022, very peri

Penelope Cruz, nominalizată la Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, a strălucit la Madrid, unde a avut loc premiera filmului “Compétition officielle”, în care joacă alături de Antonio Banderas.

Actriţa spaniolă a purtat o ţinută Chanel, care ne-a amintit de anii 90, dar în culoarea anului 2022, very peri, iar apariţia sa a fost şi de data aceasta perfectă.

Dacă alegerea brandului nu a fost o surpriză, Penelope fiind ambasadoarea casei franceze de modă, modelul şi culoarea au surprins. Creaţia i-a pus în evidenţă picioarele superbe, iar culoarea i-a venit de minune, very peri fiind o nuanţă de violet apropiată de albastru, a cărei prezenţă stimulează "inventivitatea şi creativitatea".

Actriţa şi-a completat ţinuta cu o mulţime de accesorii, de la sandalele cu toc gros, la geantă matlasată, cerceii şi brăţara Chanel. Pentru şi mai mult glamour, ea şi-a lăsat părul desfăcut şi a ales un machiaj care i-a scos în evidenţa ochii.

Seara, actriţa în vârstă de 47 de ani, a apărut pe covorul roşu într-o rochie în alb şi negru, tot o creaţie Chanel şi l-a avut alături pe partenerul său de film, Antonio Banderas.