Magic News

7 cupluri cu relaţii de lungă durată, dar căsătorii scurte

Câteva dintre cuplurile celebre de la Hollywood au trăit poveşti de iubire magice timp de mai mulţi ani, însă decizia de a se căsători nu a fost cea mai bună.

La scurt timp după căsătorie, aceste cupluri şi-au anunţat despărţirea, spre marea tristeţe a fanilor lor.  

Cel mai recent exemplu este cel al cuplului Jeson Momoa şi Lisa Bonet, care şi-a anunţat divorţul după o relaţie de 16 ani. Cei doi erau căsătoriţi de 4 ani şi păreau un cuplu foarte solid.

Adele a trecut şi ea printr-un divorţ extrem de dureros, despărţirea de Simon Konecki, tatăl fiului ei, fiind unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit. Cei doi au fost împreună din 2011 şi şi-au anunţat despărţirea în 2018, Adele recunoscând că după căsătoria din 2018 au mai fost împreună doar câteva luni.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood, s-au îndrăgostit în timp ce au filmat împreună în 2005 pentru “Mr. and Mrs. Smith”. S-au căsătorit în 2014, în sudul Franţei, în faţa celor şase copii ai lor, însă după doar 2 ani, Brad şi Angelina s-au despărţit.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut in 2011, şi-au oficializat relaţia un an mai târziu şi s-au căsătorit în 2015. După doar 15 luni s-au despărţit, actriţa acuzându-l pe Depp de violenţă conjugală.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston şi-au început relaţia în 2011, s-au căsătorit în 2015, iar în 2017 au divorţat.   

Zoe Kravitz şi Karl Glusman au format un cuplu începând din 2016, însă s-au despărţit în 2020 după un an şi jumătate de la căsătorie.

Usher şi Grace Miguel au format un cuplu timp de 9 ani, din 2009 până în 2018. Cei doi erau căsătoriţi din 2015.