Magic News

Celine Dion şi-a anulat concertele din Statele Unite şi Canada din cauza problemelor de sănătate

Celine Dion a anunţat că va anula datele concertelor din turneul “Courage”, pe care ar fi trebuit să le susţină în Statele Unite şi Canada.

Artista va trebui să se recupereze în această primăvară după ce în ultima perioadă a suferit spasme musculare severe şi persistente, care au împiedicat-o să urce pe scenă.

Céline Dion şi-a anunţat fanii că din motive de sănătate şi la sfatul medicilor, este nevoită să anuleze finalul turneului nord-american. Aceste concerte ar fi trebuit să aibă loc din 9 martie până în 22 aprilie 2022, începând din Denver şi terminând la Washington. De asemenea, ea a amânat şi reluarea rezidenţei de la Las Vegas.

„Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris starul. „Spectacolele noastre cer multă organizare şi pregătire şi trebuie deci să luăm decizii care ne vor afecta planurile pentru două luni”, a continuat ea.

Artista a mărturisit că va fi cu adevărat fericită când îşi va redobândi sănătatea, când pandemia se va fi încheiat, iar ea va urca dn nou pe scenă. “În aşteptare, sunt extrem de emoţionată de toate mesajele de încurajare pe care mi le-aţi transmis. Simt dragostea şi sprijinul vostru şi asta contează enorm pentru mâine.”, a transmis Celine Dion.

Artista ar trebui să cânte la Bucureşti pe 11 iunie 2023, după ce şi-a anulat concertele din 2020 şi 2021, în contextual pandemiei Covid-19.