Magic News

Cum va sărbători Kate Middleton împlinirea a 40 de ani

E sărbătoare în acest weekend în familia regală a Marrii Britanii care o va celebra pe Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge împlineşte 40 de ani pe 9 ianuarie, însă ziua sa de naştere vine într-un moment în care Regatul Unit se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri de coronavirus.

În consecinţă, Kate îşi va aniversa ziua de naştere într-un mod discret, alături de câţiva apropiaţi, este de părere expertul regal Jonathan Sacerdoti.

Acesta consideră că familia regală îşi doreşte să ofere un exemplu şi celorlalţi şi chiar dacă Kate împlineşte o vârstă specială nu va face nimic ieşit din comun.

Duncan Larcombe, un alt expert, a declarat că Prinţul William şi Kate nu sut genul care să plece singuri pentru a sărbători, ci vor alege să rămână în mijlocul familiei. “Cred că aniversarea lui Kate va fi precum cea de Crăciun, va fi discretă şi va fi dedicate familiei. “As fi surprins să anunţe ceva. Nu este genu lei, iar casa regală vrea să evite comparaţiile cu Meghan”.

Meghan Markle a împlinit şi ea 40 de ani pe 4 august, iar soţia Prinţului Harry a sărbătorit cu familia şi câţiva apropiaţi. Prinţul i-a oferit un tort de la Poesies and Sugar, iar Meghan a promovat cu această ocazie o iniţiativă de ajutare a femeilor fără loc de muncă pentru a se reintegra pe piaţa muncii.