Magic News

Adele a cumpărat casa construită de Sylvester Stallone

Adele se simte minunat în America, unde a început o nouă viaţă după ce a divorţat de Simon Konecki, tatăl fiului ei.

Artista în vârstă de 33 de ani, care a lansat la sfârşit anului trecut cel de-al patrulea album din carieră, are o avere estimată la 140 de milioane de lire sterline şi deţine proprietăţi în Marea Britanie şi America evaluate la aproximativ 40 de milioane de lire.

Adele a devenit acum proprietara unei locuinţe de vis din Beverly Hills, ea cumpărând pentru 58 de milioane de dolari casa lui Sylvester Stallone, care s-a mutat în Florida.

Conacul cumpărat de actor în anii 90 se vindea iniţial pentru 96 de milioane de dolari, însă Stallone a făcut o reducere considerabilă de preţ. Proiectată în 1994, de Richard Landry, proprietatea, care a fost supranumită „Casa pe care a construit-o Rocky”, constă într-o vilă contemporană cu două etaje, amplasată pe un teren întins pe 14.164 de metri pătrați.

Casa are şase dormitoare, 9 băi, un dormitor cu saună, o cameră de zi cu vedere la Rodeo Drive, o sală de cinema, dar şi o sală de sport. În plus, în casă se află un bar cu uşi din oţel, care se deschid spre o grădină imensă cu piscină şi un garaj în care pot intra opt maşini.