Magic News

Cum au celebrat Anul Nou Smiley, Andreea Raicu sau Elena Gheorghe

2022 este anul speranţei, al magiei, al zâmbetelor şi iubirii, al celebrării vieţii.

Celebrităţile şi nu numai ele şi-au pus mari speranţe în acest an, iar în noaptea de Revelion şi-au scris gândurile, şi-au pus dorinţe şi i-au îmbrăţişat pe cei dragi.  

Iată ce mesaje au scris Smiley, Andreea Raicu sau Laura Cosoi, care a împlinit 40 de ani pe 2 ianuarie şi are anul acesta va deveni mamă pentru a treia oară.

De lângă brad, din mijlocul familiei, din Dubai sau de pe o plajă din Thailanda, toată lumea a întâmpinat anul cu gânduri bune şi multe-multe dorinţe.

Smiley

Nu este despre cum trec anii sau despre trecerea timpului…este despre cum traiesti si ce traiesti in timpul pe care il ai,este despre a invata ce e iubirea si despre cautarea adevarului,este despre dansul pe muzica ta interioara si curajul de a-l dansa pana la capat…chiar daca nu cunosti prea bine pasii.La multi ani!Sa fiti sanatosi ,sa zambiti des,sa va bucurati mai mult,sa iubiti mai mult,sa dansati mai mult,sa gustati din viata mai mult!Abia astept sa ne revedem in 2022!

Adela Popescu

Revelion fancy la Dubai. 
Va imbratisam! Sa vina un an bun care sa va indeplineasca toate dorintele.

Laura Cosoi

Ne luam ramas bun de la 2021, un an al provocarii, al experientelor, descoperirii, al prietenilor vechi si noi, al lacrimilor de dor, al strangerilor in brate, al milioanelor de sarutari, al emotiilor, al spectacolului, al intelepciunii, al lectiilor invatate….Anul ce vine sa fie unul al introspectiei, al fericirii, al deschiderii spre fapte noi, al curajului, al alegerilor intelepte, al linistii interioare, al iertarii si gandului bun, al ajutorului oferit, al atentiei pentru cel de langa, al ascultarii, al valorificarii mediului si timpului, al copiiilor nostri pe care ii iubim nemarginit!

Te asteptam 2022 cu bratele deschise si cu credinta ca vei fi bun cu noi, ca ne vei lasa sa strangem in brate ce ne este atat de drag si ca vei fi anul dorintelor implinite! Sa va fie usor, frumos si memorabil 2022, dragi prieteni!

Dana Rogoz

365/365 Noi am pasit inaintea voastra in 2022, exact asa cum ne vedeti!  Sa aveti un an nou magic!

Andreea Esca

2022 trebuie sa fie mai bun! Si noi, mai buni! La multi ani!

Andreea Raicu

2022 sa fii bland cu noi, sa vii cu multa iubire care sa ne vindece ranile si sufletele.

Sa ne dai curaj sa visam si sa ne urmam visele.

Sa ne inveti cum sa fim mai buni, atat cu noi, cat si cu ceilalti. Sa lasam in urma tot ce ne trage in jos.

Ajute-ne sa nu ne mai pierdem printre frici, conveniente, zecile de “trebuie” si imaginile pe care ni le-am creat despre noi si de care suntem atat de atasati. Sa ne ascultam mai mult inima si mai putin galagia din exterior.

Da-ne curajul sa fim noi pentru ca atunci apare iubirea care ne ajuta sa traim cu adevarat, sa creem conexiunile care sa ne bucure din plin sufletele.

La multi ani 2022!

Pavel Bartoş

An nou fericit, oameni buni! Să fim sănătoși si un pic mai buni si la fel de nebuni! V-am pupat!

Bere Gratis

Să fiți sănătoși și fericiți, prieteni dragi și să ne revedem cu bine în Noul An! Vă îmbrățișăm cu drag și dor. La mulți ani!

 Mihai Petre

Sa va fie bine! Va pupam. La mulți ani!  #2022

Elena Gheorghe

La multi ani!Sa avem un an superb!

Feli

Primul gand din prima zi din an:

Am mancat in fiecare zi din decembrie tot ce am vrut si pentru prima data nu am regrete!

Cred ca usor usor invat ca nu sta nimeni cu bata pe mine sa fiu perfecta. Ori daca sta cineva, se pare ca nu mai vad. 

Mi-am propus relaxare, claritate, si ca in fiecare an sper la o iubire de sine mare. Ca merit sa ma iubesc. Asa cum si voi meritati sa va iubiti.
Stiu ca ma repet deseori in postari cand scriu despre iubirea de sine dar mai stiu si ca e ceva greu de atins. Ca nu am fost educati sa ne iubim cat am fost educati (nevoit ) sa ne lovim.

Asa ca las uneori cate un reminder pentru mine si pentru voi aici, stiind sigur ca intr-o zi vom atinge ce visam!

Oamenii mei, sunteti pupati si imbratisati!