Magic News

A murit Carlos Marín, unul dintre cei patru magnifici Il Divo

Carlos Marín, cântăreţ spaniol membru al grupului Il Divo, a murit la vârsta de 53 de ani, din cauza Covid-19.

„Cu sufletul greu vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru Carlos Marín a murit. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu va mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos”.

Marín a fost diagnosticat cu Covid-19 şi se afla internat la terapie intensivă într-un spital din Manchester, intubat şi în comă indusă.

Sébastien Izambard, Carlos Marín, David Miller si Urs Bühler, cei patru membri ai grupului international Il Divo, au fost în urmă cu 9 ani şi în România.

Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit de îndată ce au lansat un prim album, omonim. A urmat Ancora în 2005 și apoi, în același an, o colecție de piese de Sărbători, The Christmas Collection. Anul următor, 2006, a fost un reper important în cariera celor patru muzicieni. Il Divo a deschis atunci fiecare din seria de 20 de concerte din turneul nord-american al celebrei cântărețe Barbara Streisand.

Il Divo au reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, ediția 2006 – Germania. Piesa care a cucerit mapamondul se numea "Time Of Our Lives" și a fost cântată alături de Toni Braxton.