Magic News

Keanu Reeves şi Winona Ryder sunt căsătoriţi de ani buni “în ochii lui Dumnezeu”

Keanu Reeves şi Winona Ryder se cunosc de mai bine de 30 de ani şi au apărut împreună în două filme.

Ei au jucat în celebrul filmul “Dracula”, iar actorul a dezvăluit acum pentru Esquire că au fost căsătoriţi în 1992 de preoţi români.

„Am făcut o întreagă ceremonie de nuntă cu preoţi adevăraţi. Winona zice că suntem căsătoriţi. Coppola spune că suntem. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi... în ochii lui Dumnezeu”, a spus el într-o înregistrare video pentru Esquire.

În urmă cu trei ani, cei doi au jucat din nou împreună, ei apărând în comedia romantică „Destination Wedding", iar Ryder a declarat pentru Entertainment Weekly că ea crede că s-au căsătorit.

„În acea scenă, Francis a folosit un preot român adevărat. Am filmat brutul şi el a oficiat întreaga chestie. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi”, a spus ea.

În luna decembrie, Keanu revine pe marile ecrane cu al 4-lea film din seria “Matrix”, actorul declarând că rolul Neo a avut un impact asupra vieţii lui personale şi asupra creativităţii. De asemenea, actorul în vârstă de 57 de ani nu exclus posibilitatea de a se alătura universului Marvel.