Magic News

Adele a fost devastată de divorţul de Simon Konecki

Adele se află pe coperta revistei “Rolling Stone” căreia i-a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre schimbările care au avut loc în viaţa sa în ultmii ani.

În 2019, după trei ani de căsătorie, Adele şi Simon Konecki şi-au anunţat despărţirea, cei doi divorţând doi ani mai târziu.

Separarea lor a avut un impact foarte mare asupra lui Angelo, fiul lor, iar Adele a povestit despre toate aceste lucruri în noul ei interviu. Artista a marturist că a fost devastată de acest divorţ şi a spus că nu se cunoştea cu adevărat.

După divorţ s-a aruncat asupra a tot ce îi putea calma anxietatea, precum sportul.

“30”, “cel mai onest album al ei, lansat în această toamnă, a fost inspirat de toată această experienţă trăită, artista dorindu-şi cumva să îi poată explica lui Angelo toate schimbările care au avut loc.  

„Fiul meu a avut multe întrebări. Întrebări foarte bune, întrebări inocente, pentru care nu am un răspuns... Am simţit că vreau să îi răspund, prin acest disc, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt şi de ce am ales de bună voie să îi demontez întreaga viaţă în căutarea propriei mele fericiri. L-am făcut uneori să fie chiar nefericit. Şi asta este o adevărată rană pentru mine pe care nu ştiu dacă o voi putea vindeca vreodată”, spunea Adele pentru Vogue.

Ea a dezvăluit că în mariajul cu Simon Konecki nimeni nu a greşit, nu şi-au făcut rău unul altuia, însă ea şi-a dorit un singur lucru: “Vreau ca fiul meu să mă vadă cu adevărat iubind şi fiind iubită. E cu adevărat important pentru mine”.