Magic News

Elton John a fost decorat de Prinţul Charles

Elton John a fost decorat de Prinţul Charles cu Order of the Companions of Honour în cadrul unei ceremonii organizate la Castelul Windsor.

A fost un semn de recunoaştere a impresionantei cariere muzicale, dar şi a implicării în lupta împotriva SIDA.

În vârstă de 74 de ani, Elton John este deja Comandant şi cavaler al Ordinului Imperiului britanic, iar în 2019 a primit Legiunea de onoare din partea preşedintelui Macron.

Distincţia primită acum este una rară atribuită doar suveranului britanic şi unui număr de 65 de persoane. Sunt deja membri ai acestui ordin artistul David Hockney, actriţa Judi Dench, cântăreţul Paul McCartney sau scriitoarea J.K. Rowling.

Recent, artistul şi-a lansat cel de-al 32-lea album al carierei, “The Lockdown Sessions”, pentru care a colaborat cu Nikki Minaj, Miley Cirus, Metallica, dar şi cu Gorillaz, abordând toate genurile muzicale. De asemenea, îi regăsim pe noul album pe Stevie Wonder, pe Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, dar şi pe tânara Dua Lipa sau pe rapperii Young Thug şi Lil Nas X.

Artistul a ajuns luna trecută cu “Cold Heart”, melodia pe care o cântă cu Dua Lipa, pentru prima data în fruntea topului britanic, după o pauză de 16 ani.