Magic News

Avanpremiera “House of Gucci” la Londra. Lady Gaga şi Mădălina Ghenea, pe covorul roşu

Filmul “House of Gucci, care va intra în cinematografe pe 24 noiembrie, a putut fi văzut în avanpremieră la Londra, alături de actorii din distribuţie.

Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto, Camille Cottin şi-au dat întâlnire pe covorul roşu. Alături de ei s-a aflat şi Mădălina Ghenea, care joacă în filmul regizat de Ridley Scott.

Cu această ocazie, Lady Gaga, Salma Hayek şi Jared Leto au purtat ţinute Gucci, în timp ce Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, a avut un costum Burberry. Mădălina Ghenea a arătat fabulos într-o rochie neagră Moschino la avanpremiera care a avut loc la Odeon Luxe Leicester Square.

“House of Gucci” este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, pelicula ilustrând o poveste care a marcat Italia: asasinarea lui Maurizzio Gucci, nepotul fondatorului Casei de modă Gucci. Asasinatul a avut loc la comanda Patriziei Reggiani, fosta soţie, condamnată la 26 de ani de închisoare.

Pentru cest rol, Ladu Gaga a dezvăluit pentru Vogue că a făcut multe sacrificii, trăind şi vorbind mai multe luni precum personajul său.

 

Foto: Gettyimages.com