Magic News

Apartamentul lui Carrie Bradshaw din “Totul despre sex” se poate închiria. Cât costă să stai o noapte în celebra locuinţă din New York

Dacă te întrebai cum se simte celebra Carrie Bradshaw în apartamentul ei din New York, acum poţi locui o noapte chiar la ea acasă.

Locuinţa din Upper East Side, pe care eroina din “Sex and City” plătea 700 de dolari pe luna în anii 90, este disponibilă pentru închiriere prin Airbnb la preţul simbolic de… 23 de dolari pe noapte, în amintirea celor 23 de ani de la începutul serialului.

Apartamentul, care nu există în realitate, a fost recreat de Airbnb şi poate fi închiriat pe 12 şi 13 noiembrie, iar rezervările încep pe 8 noiembrie. Doar două sejururi de câte o noapte pentru două persoane norocoase din Statele Unite vor putea fi făcute pe site-ul airbnb.com/sexandthecity.  

Toată povestea este pusă la cale pentru simplul fapt că eroina a revenit “acasă” o dată cu seria “And Just Like That”, ce va fi lansată în luna decembrie de HBO şi va fi chiar ea cea care te va aştepta.

„Personajul Carrie Bradshaw este apropiat şi drag mie, iar să revizitez lumea ei pentru continuarea poveştii «Sex and the City» a fost o bucurie”, a spus Parker într-un comunicat. „Sunt încântată pentru publicul nostru să experimenteze New York-ul lui Carrie ca niciodată şi să fie în locul ei, realmente, pentru prima dată”.

Spaţiul reacreat de Airbnb include elemente de pe platoul de filmare a serialului, precum dressing-ul de vis al eroinei, biroul de la fereastră unde se instala pentru a-şi scrie rubrica şi telefonul fix, iar oaspeţii vor fi întâmpinaţi virtual chiar de Sarah Jessica Parker.  

Cei care vor experimenta această experienţă newyorkeză vor avea inclus un brunch în Chelsea, dar şi o şedinţă foto cu hainele lui Carrie, inclusiv cu pantofi iconici Manolo Blahnik.

Imobilul unde s-au filmat scenele exterioare este situat în Perry Street, în West Village. Locuinţa de 400 de metri, cu 4 etaje şi grădină privată a fost vândută în 2012 pentru 10 milioane de dolari.