Magic News

Kate şi William, un cuplu glam la COP26, conferinţa ONU privind schimbările climatice

Ducii de Cambridge au ajuns în Scoţia, unde are loc COP26, conferinţa ONU privind schimbările climatice, iar cuplul regal a atras toate privirile la Glasgow.

După ce în timpul zilei, cei doi au apărut în ţinute casual, seara, Kate şi William au purtat outfit-uri foarte elegante.

Prinţul a ales un costum bluemarin, iar Kate s-a asortat cu el, purtând o rochie albastru-colbalt, o creaţie a brand-ului Eponine. Ducesa şi-a asortat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc, de culoare albastră, Rupert Sanderson. Ea a preferat să îşi strângă părul într-un coc elegant, care s-a potrivit perfect cu ţinuta ei de seară.

În timpul zilei, Ducii s-au întâlnit cu mai mulţi cercetaşi implicaţi în campania #PromiseToThePlanet. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a purtat o vestă Ganni realizată din poliester 100% reciclat, o maletă neagră, jeanși și bocanci.

La recepţie, alături de Kate şi William s-au aflat, de asemenea, Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles, în timp ce Regina, nevoită să îşi anuleze în ultimul moment prezenţa din cauza problemelor de sănătate, le-a transmis invitaţilor un mesaj înregistrat.

Kate şi William sunt foarte angajaţi în problemele legate de mediu, cei doi participând de-a lungul timpului la multe acţiuni ecologice.