Magic News

Angelina Jolie, alături de copii la avanpremiera filmului Marvel, “Eternals”

Angelina Jolie s-a întors pe covorul roşu, actriţa fiind prezentă la avanpremiera de la Los Angeles a filmului Marvel, “Eternals”.

Cu o distribuţie de vis, avanpremiera “Eternals” a fost un adevărat eveniment de cinci stele. Alături de Angelina Jolie, pe afişul filmului regizat de Chloe Zao se află Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani şi Kit Harington.

Iar pentru avanpremiera filmului, Angelina s-a înconjurat de cei dragi şi anume 5 din cei şase copii. Actriţa a apărut într-o rochie maro, vaporoasă, semnată Balmain, iar cele trei fiice ale ei, Zahara, Shiloh şi Vivienne au avut rochii în nuanţe asemănătoare cu a mamei lor. Zahara a îmbrăcat chiar o rochie din garderoba Angelinei, o creaţie Elie Saab, pe care a actriţa a purtat-o la Oscar 2014, când apărea pe covorul roşu alături de Brad Pitt. Maddox şi Knox au fost, la rândul lor, foarte eleganţi în ţinute all black.

Rochia Angelinei i-a lăsat la vedere o parte dintre tatuaje, iar actriţa şi-a completat look-ul cu un accesoriu cu o bijuterie aurie purtată în gură.

Foto: Gettyimages.com