Magic News

Kylie Minogue se mută acasă, în Australia

Kylie Minogue se va muta înapoi în Australia după ce a trăit timp de 30 de ani în Marea Britanie.

Artista îşi doreşte să fie alături de familia ei, dar a promis însă că va reveni în vizită în Regat în mod regulat: “Nu plec cu adevărat. Am trăit aici timp de 30 de ani. Mă voi întoarce mereu”, a spus starul în vârstă de 53 de ani.

„Am petrecut mult timp cu familia mea anul acesta în Australia şi a fost foarte bine şi am vorbit despre asta un timp. Nu vă îngrijoraţi, nu mă voi înstrăina”, le-a spus ea fanilor britanici.

Pe Kylie o aşteaptă în Australia părinţii, sora Dannii nepotul Ethan, însă artista va trebui să îl convingă pe iubitul ei actual, Paul Solomons, să o însoţească. Acesta este galez şi locuieşte în Londra de peste 20 de ani. Paul nu mai lucrează însă de câteva săptămâni la GQ, astfel încât nu îl mai reţine nimic în Regatul Unit. Cei doi nu par dispuşi să se despartă din nou după ce au stat 9 luni separaţi din cauza pandemiei, Kylie a rămas blocată în Australia, în timp ce Paul s-a aflat la Londra. Cu iubitul lângă ea şi familia aproape, Kyle va putea lucra în linişte la un nou album.

Kylie Minogue s-a născut pe 28 mai 1968, în Melbourne şi a devenit cunoscută odată cu rolul din serialul „Neighbours”. Începând cu anii 80 şi-a construit o carieră solo şi a cucerit milioane de fani cu piese precum: „Love At First Sight”, „Can't Get You Out of My Head”, „Slow”, „I Should Be So Lucky” sau „Spinning Around”.

 

Citeste si: