Magic News

LP - “Se pare că îmi trăiesc viața într-un mod romantic”

LP a cântat pentru a patra oară în România, artista susţinând un concert memorabil la Arenele Romane.

Pe 26 septembrie, ea a adus la București emoția și relaxarea de care aveam nevoie la final de săptămână, datorită vocii inconfundabile și versurilor cântate mereu din suflet.

Aproximativ 2500 de fani au trăit alături de LP posibil ultimul eveniment live din capitală, înaintea instaurării de noi măsuri restrictive.

Înainte de a urca pe scenă, LP a acordat un interviu pentru USDM, dezvăluind ce o convinge să revină în România, dar şi ce a pregătit pe noul album:

LP, ne bucurăm mult să te avem din nou aici! Este a patra oară când vii în concert în România, ce te convinge să te întorci de fiecare dată?

LP: Mi-am petrecut viața făcând ceea ce fac pentru oamenii care au nevoie și cărora le place să mă asculte. Încerc de fiecare dată să mă întorc acolo unde simt apreciere, deși uneori durează ceva timp și apar diverse probleme. Dar de fiecare dată aleg să mă întorc unde oamenii se bucură de muzica mea.

Cum se simte perioada concertelor cu public, după situația pandemică? Ți-au lipsit scena și mulțimile de fani?

Revenirea pe scenă este minunată! Aproape incredibilă. Pare că totul este nou, atât pentru artiști, cât și pentru public.

Viitorul tău album, „Churches”, este extrem de profund, o colecție inspirată din trăirile personale din ultima perioadă. Cum a decurs procesul creativ? 

Ceea ce m-a inspirat este viața mea. Mi-am trait viața până acum la fel ca toată lumea, mă inspiră ceea ce văd, locurile în care merg, deși oamenii spun că mereu scriu despre lucruri romantice. Se pare că îmi trăiesc viața într-un mod romantic atunci! Nu știu să o fac altfel, dar uite, albumul „Churches” nu este așa. Este primul material scris de mine despre o latură mai politică, inspirat din ceva real, care ni s-a întâmplat tuturor, și mi s-a părut interesant să scriu despre asta. Dar, în general, privesc muzica ca pe o căutare romantică.

Continuarea AICI