Magic News

Olimpia Melinte a făcut o dezvăluire emoţionantă despre mama ei. Mesajul actriţei pentru toate femeile

Actriţa Olimpia Melinte, care joacă rolul Eliza în serialul “Vlad”, a făcut o dezvăluire emoţionantă despre mama ei.

Ea a povestit că aceasta a avut cancer de sân la vârsta de 35 de ani şi şi-a amintit de lupta mamei sale pentru a supravieţui.

“Mama a fost diagnosticată cu cancer la sân la 35 de ani. Eram foarte mică pe atunci și nu-mi mai amintesc mai nimic din perioada aceea, doar faptul că îmi lipsea la fiecare pas. Iar mama știa asta, știa că noi avem nevoie de ea și a luptat cu toată ființa ei să se vindece, a învins cancerul și s-a întors în viețile noastre după ce a ajuns la capătul puterilor și și-a dorit să rupă orice legătură cu viața, în clipele în care durerea și deznădejdea o cuprindeau. Acum mama zâmbește la fiecare pas, așa cum o vedeți în imaginea alăturată. Poate că relația noastră și viața ei ar fi fost altfel dacă ar fi știut cum să aibă grijă de ea atunci, dar nimeni nu a învățat-o, nimeni nu a vorbit cu ea.”



Învingătoare în lupta cu cancerul, mama Olimpiei Melinte are un mesaj pentru toate femeile, pe care le îndeamnă să meargă periodic la medic:

“Azi la aproape 70 de ani mă bucur de viață, copii și nepoți și toată experiența prin care am trecut a rămas în urmă ca un vis urât. Curaj optimism si dorința de a trăi e tot ce avem nevoie și multă grijă de noi. In fiecare lună palplați-vă sânii și dacă simțiți ceva în neregulă mergeți la doctor! Gândiți pozitiv, rugați-vă și mulțumiți pentru fiecare zi trăită!”

Iar Olimpia Melinte a subliniat faptul că astăzi femeile au mai multe şanse pentru că există campanii, oameni care se implică şi a amintit de Fudaţia Renaşterea care anul acesta organizează din nou Race for the Cure:

“Azi avem așa multe ocazii să avem grijă de noi, campanii, oameni care se implică și încearcă să tragă semnale de alarmă, prevenția este atât de importantă! @fundatia_renasterea vine în ajutorul nostru și anul acesta organizează din nou #raceforthecure între 26 septembrie si 10 octombrie, putem alerga 5km sau ne putem plimba, in semn de sustinere a femeilor diagnosticate cu cancer si putem, prin inscrierea la cursa digitala, sa contribuim la oferirea de analize medicale gratuite pentru femeile defavorizate! Viata reala nu presupune castinguri sau scenarii, haideti sa fim toti protagonisti - eroi, la Race for the Cure Romania! 1 inscriere = 1 testare #RFTC2021#Renasterea2021 , #FundatiaRenasterea #mamamea e #ceamaitare