Magic News

10 documentare despre artişti pe care trebuie să le vezi

Documentarele reușesc să creeze portrete intime ale unor personalități remarcarbile în istorie prin folosirea unor fragmente din viața reală din filme de arhivă, fotografii, înregistrări audio și interviuri cu prietenii și familia celor care sunt omagiati sau onorati.

Prin imagini, povești și mărturii ale oamenilor care au dezvoltat relații reale cu aceste vedete, și noi ajungem să-i înțelegem și să ne identificăm cu ei.

Am ales pentru tine 10 documentare biografice de pe Netflix, prin care poți afla mai multe despre muzicienii tăi preferați, pentru că poveștile care transformă lumea sunt, de obicei, inspirate din realitate. 

This Is It

 

Povestea lui Michael Jackson este una foarte controversată, dar, în același timp, el a fost un geniu din punct de vedere artistic. Înainte să moară, pe 25 iunie, 2009, MJ se pregătea pentru o serie de show-uri pe care urma să le susțină la Arena O2 din Londra.

Documentarul de pe Netflix ne prezintă repetițiile sale pentru acest show, plus video-uri și imagini behind-the-scenes cu artistul. Dacă mai ești fan, e foarte interesant de văzut.

Continuarea AICI