Magic News

Harry şi Meghan, printre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2021. Cuplul apare pe coperta revistei “Time”

Aflaţi pe lista “Time” a celor mai influente 100 de personalităţi din lume, Prinţul Harry şi Meghan Markle apar pentru prima data împreună pe coperta unei reviste.

“Time “i-a ales pentru coperta, confirmand astfel popularitatea de care cuplul se bucură în America, unde Harry şi Meghan locuiesc după ce au renunţat la îndatoririle regale.

Alături de ei, pe lista “Time” se mai regăsesc gimnasta Simone Blies, artiştii The Weekend, Billie Eilish, Selena Gomez, actriţa Kate Winslet, jucătoarea de tenis Naomi Osaka sau vicepreşedintele american Kamala Harris.

Casa regală britanică nu a reacţionat la această nominalizare, însă l-a felicitae pe Prinţul Harry care a împlinit 37 de ani pe 15 septembrie.

Bucătarul-şef spaniol José Andrés, un apropiat al cuplului, îi laudă pe Harry şi Meghan pentru fundaţia lor caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunosc”. 

„Ei oferă o voce celor care nu au (...). Îşi asumă riscuri pentru a ajuta comunităţile în nevoie - oferind sprijin psihologic femeilor şi fetelor de culoare în Statele Unite, hrănindu-i pe cei care sunt afectaţi de catastrofe naturale în India şi în Caraibe”, a spus acesta.