Magic News

Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

La câteva zile după ce a revenit la “Vorbeşte lumea”, Adela Popescu s-a îmbolnăvit de Covid-19. Mamă a trei copii, dintre care cel mai mic are 2 luni, Adela şi-a făcut multe griji în special pentru bebeluş.

Ea a povestit acum cum se simte şi cum încearcă să îl protejeze pe cel mic: „Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze… Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom. Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos… Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo”, a spus Adela.

Ea s-a confruntat şi cu un episod de anxietate, însă încearcă să îşi revină cât mai repede, să se hidrateze şi să se hrănească corespunzător.

„Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii”.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan planificaseră să îl boteze pe Adrian, însă boala Adelei le-a dat planurile peste cap. Au anulat totul, au anunţat invitaţii şi nu ştiu încă dacă vor mai face un eveniment cu 50 de personae, aşa cum l-au gândit iniţial.

„Nu m-a mai interesat. Am anuțat repede invitații, am aflat practic cu două zile înainte de botez, i-am anuțat pe toți, pe cei de la restaurant, pe cei cu florile și am anulat tot ce era de anulat. Nu știu dacă vom reprograma pentru că la cum pare că vor sta lucrurile în viitor, chiar și numărul foarte redus pe care îl aveam noi de invitați, 50 de oameni, deja mi se pare un pic mare pentru perioada asta. Este posibil să facem un botez așa cum l-am plănuit sau să facem un botez extrem de restrâns cu familia și nașii”.