Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, împreună la Festivalul de film de la Veneţia

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, care formează cuplul momentului la Hollywood, au ajuns la Festivalul de film de la Veneţia.

Cei doi vor asista vineri seara la premiera epopeii medievale a lui Ridley Scott, ″The Last Duel″, în care joacă şi prietenul apropiat al lui Ben Affleck, Matt Damon.

Cei doi ar putea să îşi oficializeze relaţia la Veneţia, făcându-şi apariţia împreună pe covorul roşu al celui mai vechi festival de film din lume.

La sosirea în Veneţia, Jennifer a purtat o rochie alba din dantelă, accesorizată cu sandale cu toc, iar Ben a ales un outfit casual, all black. Cu siguranţă, cei doi vor face senzaţie pe covorul roşu.

Cuplul a reluat anul acesta o relaţie care s-a încheiat în urmă cu 17 ani. La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au trăit o poveste de dragoste extrem de mediatizată, însă cuplul s-a despărţit înainte de nuntă.

Fiecare şi-a continuat viaţa, Lopez căsătorindu-se cu Marc Anthony şi devenind mamă de gemeni, iar Ben Affleck s-a însurat cu Jennifer Garner, împreună cu care are 3 copii.

Foto: Gettyimages.com