Magic News

Jessica Chastain şi Oscar Isaac au încins temperatura pe covorul roşu, la Veneţia. Momentul viral cu cei doi

Temperatura a crescut cu câteva grade la Veneţia în momentul în care actorii Jessica Chastain şi Oscar Isaac au păşit pe covorul roşu, la Veneţia.

Cei doi au adus la Festivalul de film producţia HBO “Scenes From A Marriage” şi au oferit cel mai senzual moment al acestei ediţii.

Au apărut extrem de apropiaţi şi au jucat perfect această scenă în faţa fotografilor, mai ales că se cunosc de mult timp, ambii urmând celebra Juilliard School din New York. Oscar şi-a mângâiat partenera pe braţ, înainte de a lăsa şi un sărut, după care şi-a pus mâna în jurul taliei ei. Jessica i-a cuprins faţa cu mâinile şi toată lumea a fost de acord că sunt doi actori fabuloşi. Secvenţa a fost urmărită de milioane de fani, atraşi de complicitatea dintre ei.

În “Scenes From A Marriage”, o adapatare după producţia lui Ingmar Bergman, cei doi îi interpretează pe Mira şi Jonathan, care se iubesc şi se despart în faţa camerei de filmat.

În viaţa reală, cei doi nu formează un cuplu. Oscar este căsătorit din 2012 cu Elvira Lind, iar Jessica este măritată cu aristocratul italian Gian Luca Passi de Proposulo, din 2017.

Foto: Gettyimages.com