Magic News

Cristina Cioran şi-a adus acasă fetiţa născută prematur

Cristina Cioran a născut prematur în luna iulie o fetiţă, iar aceasta a stat în spital o lună şi jumătate până când a reuşit să câştige în greutate.

Pe 1 septembrie, fetiţa pe nume Ema a fost externată, spre imensa bucurie a mamei ei.

Actriţa a filmat momentul şi l-a împărtăşit cu cei care o urmăresc pe Instagram şi care i-au transmis mesaje de susţinere în toată această perioadă. “Acasa, in sfarsit! Ema fericita, mami si tati lesinati! Va multumim pentru sustinere si incurajari! Va pupam!”, a fost mesajul fericitei mămici.

În luna iulie, Cristina anunţa că a adus pe lume o fetiţă înainte de termen şi îi îndemna pe oameni să se roage pentru copilul ei. Din fericire, Ema s-a dovedit a fi o luptătoare, iar actriţa a revenit la scurt timp cu veşti bune: “Multumesc din suflet pentru toate mesajele si pentru toate incurajarile voastre! Ma ajuta enorm sa stiu ca sunteti cu gandul la noi! Ema e bine, se intareste! Suntem AboveTheSky”.

Tatăl fetiţei este Alexandru Dobrescu, cu care Cristina Cioran este de aproximativ un an. Cei doi au format un cuplu la puţin timp după ce Cristina a încheiat o relaţie de 10 ani.