Magic News

Las Fierbinţi - Actriţele Anca Dumitra, Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor, într-o fotografie de colecţie

Au început filmările la serialul “Las Fierbinţi”, iar îndrăgiţii actori din distribuţie au revenit pe platourile de filmare pentru noi episoade pline de umor.

Fericite să se revadă pe platourile de filmare, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor le-au oferit fanilor o fotografie de colecţie.

Cele trei actriţe atât de îndrăgite, care joacă de 10 ani împreună, s-au fotografiat împreună, spre încântarea fanilor.

„De 10 ani cu frumoasele mele!”, a scris Ecaterina Ladin, în timp ce Anca Dumitra a postat aceeaşi fotografie cu mesajul „And back to school” (Înapoi la școală).

Actriţă de Gopo, Mirela Oprişor a dezvăluit că atunci când filmează pentru “Las Fierbinţi” se trezeşte la ora 5 dimineaţa. Iniţial, serialul al cărui scenariu este scris de Mimi Brănescu, soţul ei, era fără Aspirina.

“Serialul era fără mine. L-am rugat să îmi scrie şi mie o doctoriţă. A ieşit Aspirina. E o muncă de săptămâni. Nu e nimic improvizat. Se munceşte foarte mult.”, a spus Mirela Oprişor la Magic FM.

Ecaterina Ladin revine la filmări după ce în luna februarie a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a adus pe lume un băieţel şi a anunţat vestea într-un mod extrem de emoţionant: “până la lacrimi mi-e dragă viața!” Actriţa este căsătorită din 2015 şi mai are un băieţel pe nume Marcu. “Ne-am dorit foarte mult copii şi eu, şi soţul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Şi Marcu, fiul nostru şi-a dorit.”, a declarat ea.

Anca Dumitra, frumoasa actriţa care o interpretează pe Gianina, a declarat pentru Magic FM că perioada pandemiei a fost dificilă şi pentru ea, dar încet-încet şi-a reluat toate activităţile: “Pentru mine 2021 a fost un nou start şi o nouă viaţă luată de la început cu toată energia reţinută a anului trecut”.