Magic News

Scarlett Johansson a devenit mamă a doua oară

Actriţa Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani, a născut cel de-al doilea copil al ei, după ce a încercat să păstreze secretul acestei sarcini.

Celebră pentru rolurile din “Lost in Translation” sau “Her”, Scarlett a devenit mama unui băieţel, acesta fiind primul copil pe care îl are împreună cu Colin Jost, starul din “Saturday Night Live”.

Acesta este şi cel care a dat vestea că au devenit părinţi, dezvăluind şi numele bebeluşului: „Ok, ok avem un copil. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a scris Colin pe Instagram.

Actriţa mai are o fetiţa în vârstă de 6 ani, al cărei tată este francezul Romain Dauriac, cu care Scarlett a fost căsătorită între 2014 şi 2017.

Zvonurile despre aceasţa sarcină au început să apară după ce actriţa nu a fost prezentă la evenimentele de promovare ale celui mai recent film al ei, “Black Widow”.

Ea a preferat să apară în perioada în care a fost însărcinată doar în interviuri pe Zoom,  fiind invitată la “The Tonight Show”, cu Jimmy Fallon, și la “Late Night”, cu Seth Meyers.

Scarlett Johansson şi Colin Jost s-au întâlnit în 2017 la filmările pentru “Saturday Night Live”, iar actorul a povestit că viitoarea lui soţie i s-a părut frumoasă, inteligentă, dulce şi sofisticată într-un mod intimidant. “Avea o graţie şi un zâmbet pe care l-am mai văzut pe chipul nimănui”. Ea spune că l-a găsit “drăguţ” pe Colin.