Magic News

După patru zile de muzică live, KIMARO s-a încheiat exploziv - pe ritmuri rock și cu focuri de artificii

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival de muzică românească.

KIMARO a debutat pe 12 august, cu ritmuri hipnotizante, în seara  Electro Symphonic, a continuat pe 13 august, cu balade romantice și piese rock’n’roll la Magic Sunsets, cu hituri pop și versuri hip hop la Kiss Energy, și s-a încheiat memorabil cu Rock Nights, pe 15 august.

Timp de patru seri, cei mai cunoscuți artiști din România au fost prezenți în Portul Constanța și au făcut o atmosferă incredibilă, pentru publicul iubitor de muzică live.

Mii de spectatori s-au aflat în fiecare seară, la KIMARO, iar aplauzele lor au răsunat puternic la malul mării.

Ziua de duminică s-a încheiat pe ritmurile rock ale formațiilor Compact, Vama, Trooper, Cargo și Phoenix. Cinci trupe de renume, hituri consacrate, riff-uri de chitară și sute de voci au răsunat la unison, în Portul Constanța, în ultima zi de festival.

Pletele fanilor au fost în vânt și mâinile în aer, în timpul concertului Trooper. Formația a creat o atmosferă memorabilă, pe ritmurile celor mai cunoscute piese: „Tari ca munții”, „Trec anii” și „Două roți”. Iar duetul lor cu Cristian Hrubaru a fost cu siguranță unul dintre cele mai tari momente ale serii. 

„Am visat la concerte mai mult de un an, le-am avut! Suntem onorati să vă întâlnim pe voi, suntem onorați să ne întâlnim cu prietenii din Compact, Phoenix și Cargo. Dar fara voi, nu s-ar intampla nimic", a spus Coiotu, cu chef de cântat și dor de muzică live.

Compact au adus nostalgia pe scena de la KIMARO, dar și acea doză de romantism, interpretând o parte din hiturile pe care le-am ascultat de-a lungul anilor în vacanțele de la mare. „Un alt început", „Doare al naibii de tare", „O noapte și-o zi", „Cântec pentru prieteni" - interpretat împreună cu publicul și, bineințeles „Fata din vis", toate aceste melodii s-au auzit pe scena KIMARO.

Trupa VAMA, cu spiritul său rebel, a susținut un show plin de energie, și ne-a adus aminte de verile în care ne strângeam la focuri de tabără, pe plajă, așteptând răsăritul. Fanii au cântat și dansat pe piesele Vama pe care nu le-au mai auzit live de ceva vreme: „Perfect fără tine", „Vara asta" - într-o variantă extinsă, eclectică și electro, dar și cea mai noua melodie a lor, „Cântă cu mine" au răsunat pe scena festivalului.

Cargo a urcat pe scena de la KIMARO, alături de noul chitarist, David Cristian, care a fost singurul elev al regretatului Adi Bărar. În noua formulă, trupa a energizat publicul festivalului, cu cele mai cunoscute piese, printre care „Ziua Vrăjitoarelor”, „Anarhia”,„Motoare” și „Doi pași”, show-ul fiind încheiat cu balada „Dacă ploaia s-ar opri”.

De 60 de ani, trupa Phoenix scrie istorie în muzica românească, iar în seara de duminică, legendara formație a încheiat glorios festivalul KIMARO, cu piesele „Nunta”, „Fata verde”, și „Fie să renască”. Publicul i-a cântat „La mulți ani!”, celebrului Nicu Covaci, iar trupa Phoenix ne-a demonstrat încă o dată că muzica bună va dăinui mereu în inima românilor.

KIMARO s-a încheiat cu un foc de artificii, zeci de aplauze și zâmbete pe chipurile spectatorilor, care ne-au fost alături în această poveste muzicală, de la malul mării.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.