Magic News

Voltaj urcă pe scena Festivalului Kimaro în seara Electro Symphonic şi cântă alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics

Voltaj va concerta pe 12 august la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti, care se desfăşoară între 12-15 august la Constanţa.

Trupa a fost invitată să cânte în seara Electro Symphonic şi va susţine în Portul Constanţa un show împreună cu orchestra Simona Strungaru Symphonics.

Înfiintată în anul 1982 de chitaristul Adrian Ilie si Cristi Minculescu ,Voltaj a cântat timp de mai bine de 16 ani compoziţii de factură hard & heavy.

În 1998, Călin Goia, membru al Şcolii Vedetelor, devine solist vocal, iar Voltaj îşi schimbă stilul şi devine una dintre cele mai iubite formaţii româneşti.

În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards, iar 10 ani mai târziu, Voltaj a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări.

Trupa vine anul acesta la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti, alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics, iar publicul va cânta şi va dansa din nou pe melodii precum “Ca la 20 de ani!”, „Din toată inima”, “Asta-i viaţa” sau „De la capăt”.