Magic News

Cu Olimpia Melinte despre viața de familie și noile proiecte cinematografice

Dacă te numeri printre fanii serialului „VLAD”, atunci sigur o știi pe Olimpia Melinte drept Eliza Dragomir, unul dintre personajele cheie ale serialului.

Dar ea era deja o actriță foarte apreciată și cu un palmares impresionant și înainte de acest rol. A jucat în numeroase producții românești, dar și internaționale, cum ar fi filmul spaniol „Cannibal”. Acum ea are două noi proiecte cinematografice: „Și atunci, ce e libertatea” și „Căutătorul de vânt”, va prezenta o viitoare emisiune TV și a devenit mamă pentru a doua oară. 

Olimpia ne-a acordat în exclusivitate un interviu în care vorbește despre toate aceste lucruri.  

Olimpia, 2021 a fost un plin pentru tine, atât pe plan profesional cât și personal. Ai reluat filmările la serialul „Vlad”, urmează să te vedem în câteva filme noi vara aceasta. Și, mai ales, ai devenit mamă pentru a doua oară. Cum îți găsești echilibrul între viața profesională și cea personală?

Reușesc să le fac pe toate cu ajutor din partea familiei. N-am pornit singură la drum când am ales să fiu mamă, din fericire suntem doi și ne împărțim sarcinile în așa fel încât să ne fie cât mai simplu amândurora, iar când suntem depășiți de situație intervin și bunicii. Dar pentru mine copiii, familia, sunt locul de unde îmi trag toată energia, așa că nu obosesc niciodată când suntem împreună. 

Cum a fost să reiei filmările la serial și să te revezi cu colegii de platou?

A fost așa cum mă așteptam: foarte plăcut! Ne-am întors cu mare chef de filmare și avem în față un scenariu plin de neprevăzut și adrenalină așa că fiecare zi pe set e o provocare.

 

Continuarea AICI