Magic News

Top 5 melodii de dragoste Direcţia 5. Trupa cântă în weekend la Festivalul Kimaro din Constanţa

Direcţia 5 cântă la KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti, care va fi organizat în perioada 12-15 august la Constanţa.

În cei peste 30 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească, Loredana, Delia sau Paula Seling. Iubirea este sentimentul despre care Direcţia 5 cântă de 30 de ani, acesta devenind un adevărat leitmotiv în cântecele lor inspirate din poveşti reale, cele mai multe ale membrilor trupei.

Înainte de concertul de vineri seara, am făcut un top al celor mai frumoase melodii de dragoste Direcţia 5. Sunt melodii pe care ne-am îndrăgostit, am dansat şi am iubit, piese de suflet ale multora dintre noi.

“Am nevoie de tine” lansată în anul 2000 o dată cu albumul “Cântece noi cu Direcţia 5” este piesa de suflet a multor fani ai trupei.

“Dacă ai şti” face parte de pe acelaşi album, “Cântece noi cu Direcţia 5” şi este una dintre piesele favorite ale trupei. Această baladă rock le aducea artiştilor locul al lll-lea la Festivalul Mamaia 2000, la secţiunea Rock. 

“Îţi promit - Un single nou, descris de Cristi Enache drept “unul dintre cele mai frumoase cântece pe care le-am lansat”.

“O fată ca ea”, melodie lansată în anul 2010. Este una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. Pe Youtube, videoclipul are 7,4 milioane de vizualizări. Ca mai toate cântecele Direcţia 5, şi acesta este inspirat de o poveste reală.

“Am ştiut”, unul dintre cele mai noi hit-uri ale trupei. Face parte de pe albumul “Happy Days”.

Parteneri Kimaro: Primăria Constanţa, Lenovo, Laurul, Dertour, Exclusiv Auto, The Iconic Estate.