Magic News

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani pe 3 august şi pare că de ziua ei şi-a dorit un singur lucru: să sărbătorească în familie, alături de cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei: Felix, iubitul ei, şi Ayan, fiul ei.

Vedeta TV a primit multe mesaje de felicitare, flori şi gânduri bune şi a dezvăluit că a avut o zi frumoasă, pe care a trăit-o din plin.

Mulțumesc din toată inima pentru party-ul pe Story. Azi am vrut să …SIMT. Să mă bucur de copil, de bărbat și… de prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe tări…, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță. M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la Masked Singer, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am vazut de ani buni… Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mult mai mult la… zambetele de la Ayan și Felix Baumgartner. Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zambetul meu de azi”, a fost mesajul vedetei. 

Din toamnă, Mihaela poate fi văzută într-o nouă postură, cea de detectiv la Masked Singer România, iar transformările prin care a trecut la filmări sunt cu adevărat spectaculoase.