Magic News

Cum a sărbătorit Prinţul George împlinirea a 8 ani

Prinţul George a împlinit 8 ani pe 22 iulie, iar William şi Kate i-au pregătit mai multe surprize.

Pentru aniversarea de 8 ani, părinţii i-au oferit lui George o zi excepţională, chiar dacă viitorul rege al Marii Britanii nu a avut parte de o petrecere propriu-zisă alături de prieteni.

Băieţelul a putut să profite la maximum de ziua lui de naştere pentru că se află în vacanţă şi pentru că este mare fan fotbal, Ducii de Cambridge l-au surprins cu un tort care a avut drept temă sportul lui preferat. George a primit multe alte cadouri, printe care un kit de explorator şi un super ceas.

Milioane de oameni l-au felicitat pe George, iar Regina Elisabeta a II-a a stat de vorbă cu el pe Zoom şi i-a trimis un cadou drăguţ. George s-a bucurat enorm, mai ales că îşi iubeşte atât de tare străbunica. Fraţii lui mai mici, Chharlotte şi Louis, i-au scris o felicitare, iar Kate i-a făcut o nouă fotografie, un tribut adus Prinţului Philip, străbunicul lui.

Pentru George urmează tradiţionala vacanţă împreună cu familia şi probabil o vizită în Scoţia, pentru a petrece câteva zile în compania Reginei Elisabeta a II-a.