Magic News

Prinţul George a împlinit 8 ani. Portretul lui este un omagiu adus Prinţului Philip

Prinţul George a împlinit 8 ani pe 22 iulie, ocazie cu care Prinţul William şi Kate Middleton au publicat un portret adorabil cu el.

Ducii de Cambridge continuă tradiţia de a dezvălui o fotografie specială pentru a marca fiecare moment important din viaţa lor.

Şi, ca de fiecare dată când este vorba de copiii lor, fotografia a fost realizată de Kate, o mare amatoare de fotografii, care l-a pozat pe George chiar în luna iulie, când familia s-a aflat la reşedinţa din Norfolk. Portretul este însoţit de un mesaj: “Opt ani, mâine” şi de câteva emoji.

Aşezat pe capota unei maşini, Prinţul George zâmbeşte larg şi seamănă extrem de mult cu tatăl lui, William, dar şi cu străbunica, Regina Elisabeta a II-a. Pentru aniversarea lui, Prinţul poartă un tricou polo cu dungi şi o pereche de pantaloni scurţi bleumarin, adică o ţinută casual potrivită pentru zilele de vacanţă la ţară.

Potrivit experţilor regali, portretul este un omagiu adus Prinţului Philip, străbunicul lui, care a murit în luna aprilie. Ducele conducea un Land Rover Defender, un model 4x4, în care şi-a dorit să fie transportat coşciugul său. În spatele Prinţului George se poate vedea o maşină similară, un mod atât de frumos prin care George, Kate şi William îl omagiază pe Philip, care a fost extrem de apropiat de strănepoţii lui.