Magic News

Cher, vacanţă pe tocuri în Italia la 75 de ani

Cher a ales Italia ca destinaţie de vacanţă pentru aceasta vară, iar artista în vârstă de 75 de ani a fost surprinsă în Portofino.

Pentru o ieşire în oraş alături de prieteni, Cher şi-a pus pantofi cu toc şi ne-a arătat încă o dată că pentru ea vârsta este doar un număr şi că trebuie să te bucuri de fiecare moment.

Cher a strălucit la restaurantul I Gemelli din Portofino şi nu a ezitat să se descalţe pentru o plimbare pe străduţele oraşului.

Artista a arătat chic, într-o ţinută all black compusă din pantaloni mulaţi, o geacă strălucitoare tip aviator, şi-a lăsat părul desfăcut şi a purtat un machiaj glam. Încă o dată, artista şi-a pus în evidenţă corpul şi a atras atenţia turiştilor.

Cher s-a bucurat de o seară perfectă în compania prietenilor, a savurat cockteiluri şi a profitat de ocazie pentru a intra într-o gelaterie de unde a plecat cu una dintre faimoasele îngheţate italiene.

În urmă cu puţin tim, artista a anuntat că este în căutarea unei tinere actriţe care să joace rolul său într-un film biografic care îi va prezenta ascensiunea către celebritate.

Foto: Gettyimages.com