Magic News

Radu şi Violeta, copiii lui Ştefan Bănică, într-o fotografie de vacanţă

Ştefan Bănică se află într-o vacanţă împreună cu soţia lui, Lavinia, dar şi cu cei trei copii, Radu Ştefan, Violeta şi Alexandru.

Cei doi copii mai mari ai artistului au apărut împreună într-o imagine, iar fotografia de familie a fost foarte admirată.

Radu Stefan, fiul pe care Ştefan îl are cu Camelia Constantinescu, şi Violeta, fata artistului cu Andreea Marin, au crescut şi sunt foarte frumoşi. Tânărul este deja student la UNTC şi joacă în piese la Teatrul de Comedie, iar Violeta urmează un liceu particular şi este o elevă foarte bună . Ea spune că ar vrea să devină avocat, deşi îi plac la fel de tare muzica, matematica şi limbile străine.

În fotografia din vacanţă, cei doi fraţi sunt îmbrăcaţi casual, ea într-o rochie albă, accesorizată cu un şal roşu şi o poşetă, iar el într-o cămaşa în dungi şi cu o pereche de pantaloni albi.

Nu este pentru prima dată când Radu şi Violeta apar împreună, în 2020, Andreea Marin a participat la decernarea premiilor UCIN unde a fost însoţită de cei doi.

Într-un interviu, Radu Ştefan a spus cum se înţelege cu sora lui mai mică: “Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”.

Cât despre Alexandru, frăţiorul mai mic, Radu a declarat: „Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică.”