Magic News

Care este starea de sănătate a Cristinei Cioran şi a fetiţei ei, născută prematur

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată la 43 de ani, actriţa aducând pe lume o fetiţa, care s-a născut prematur.

Extrem de îngrijorată pentru sănatatea micuţei, pe care a numit-o Ema, Cristina a postat un mesaj emoţionant, rugându-i pe oameni să se roage pentru fetiţa ei.

Vedeta TV a revenit însă cu veşti bune: „Multumesc din suflet pentru toate mesajele si pentru toate incurajarile voastre! Ma ajuta enorm sa stiu ca sunteti cu gandul la noi! Ema e bine, se intareste! Suntem AboveTheSky”.

Alexandru Dobrescu, tatăl fetiţei, a oferit şi el câteva detalii despre Cristina şi fetiţa lor. El a declarat că micuţa s-a născut la Spitalul Municipal, deşi Cristina era programată să nască în luna septembrie la o clinică privată.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, el nu a reuşit să le vadă, însă a spus că fetiţa se simte perfect.

Cristina Cioran şi Alexandru Dobrescu sunt împreună de mai puţin de un an, cei doi formând un cuplu la puţin timp după ce Cristina a încheiat o relaţie de 10 ani. Bărbatul mai are o fetiţă de 5 ani dintr-o altă relaţie şi a spus că acum vor apela la o bonă şi la ajutorul bunicilor pentru a o creşte pe Ema.