Magic News

Cristina Cioran a născut prematur o fetiţă

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată la 43 de ani, actriţa aducând pe lume o fetiţă.

Din păcate, micuţa s-a născut prematur, la 7 luni, iar Cristina este extrem de îngrijorată pentru viaţa fetiţei ei. De pe patul de spital, ea a postat un mesaj emoţionant:

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

În urmă cu două săptămâni, Cristina a dezvăluit că i-a fost descoperit un fibrom uterin, care părea la momentul respectiv că nu îi pune sarcina în pericol.

Tatăl fetiţei este Alex, iubitul actriţei, cei doi fiind împreună de mai puţin de un an. Ei s-au cunoscut la o petrecere, după ce Cristina pusese punct unei relaţii de 10 ani, chiar înainte de căsătorie.

În primăvară, Cristina anunta că va fi mamă de fetiţă, exact aşa cum îşi dorea: „Sunt foarte fericită să vă anunț că vom avea o fetiță. Nu vă puteți imagina, fix fetiță îmi doream. Abia aștept să o strâng în brațe. Nu știu, emoțiile mă copleșesc foarte tare și sunt foarte foarte fericită. Tot ce îmi doresc este să fie sănătoasă, că restul, noroc, fericire, de astea ne ocupăm noi. Deja i-am găsit și bărbat, o să fie băiețelul Adelei Popescu, clar”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran spunea că s-a gândit la nume şi că are o listă cu câteva, ea dorind ca fetiţa să aibă un nume scurt. „Am deja o listuță cu nume, este scurtă. Nu vreau să aibă două, trei nume. Vreau să aibă un singur nume, scurt, de impact”.