Magic News

Actriţa Olimpia Melinte, cu fiul ei pe covorul roşu la Gala Premiilor Gopo 2021

Actriţa Olimpia Melinte a participat la primul eveniment important după ce în urmă cu două luni a devenit mamă pentru a doua oară.

Şi nu fost singură, ci însoţită de fiul ei, Sasha Petru, care a dorit să îşi sărbătorească ziua numelui alături de mama lui.

Olimpia Melinte i-a îndeplinit toate dorinţele, iar puştiul a putut să bea suc şi să stea treaz până la ora 11. În plus, i-a explicat mamei lui cum să stea la poză.

“Azi a fost ziua lui Petru al meu.

Mi-a zis că de ziua lui vrea să meargă cu mine la Gopo, să bea suc și să stea treaz până la ora 11 noaptea. Acum am intrat în casă, deci i-am îndeplinit toate dorințele! Era fericit și mi-a zis că îi place să iasă cu mine și prietenii mei! Mă bucur și eu cât pot pentru că știu că momentele astea nu or să dureze prea mult...

Și pe lângă toate astea m-a învățat și cum să stau la poză și mi-a explicat că o rochie e mai cool cu buzunare pentru că ai unde să-ți bagi mâinile când ești fotografiat. Ce să mai zic?”, a scris Olimpia Melinte.

Actriţa a purtat o rochie bej, asimetrică, accesorizată cu sandale cu toc şi şi-a coafat părul într-o parte. Sasha a fost foarte elegant, purtând sacou şi pozând cu nonşalanţă.